Vihreitä sydämiä

Tämänhetkisessä tilanteessa haluan lähettää maailmalle vihreitä sydämiä. Minulle vihreä symboloi elinvoimaa, elämää, terveyttä ja uuden alkua. Se sopii myös kevääseen, etenkin tällaisena heleänä versiona. Yritin kyllä kovasti tehdä muitakin värejä, kuten timanttimitaleissa, mutta en saanut niistä millään mieluisia.

Timanttimitaleiden tapaan näitäkin voi hyödyntää kannustusmerkkeinä (kirjoita taakse sopivia tsemppitekstejä), onnistumisten huomioimisessa (kirjataan ylös pienempiä ja isompia onnistumisia esimerkiksi seinälle), tehtäväpassien suoritusmerkkeinä (pienennä tarvittaessa sopivan kokoisiksi) tai mitaleina erilaisissa käyttötarkoituksissa (kirjoita mitalin taakse esim. lapsen nimi, päivämäärä ja ”suoritus”).

Ladattavassa tiedostossa on kuusi mitalia sivulla, mutta kokoa voi hyvin pienentää tulostettaessa, mikäli sydämet ovat käyttötarkoitukseesi liian suuria. Valitse sopiva koko tulostuksen asetuksista tai tulosta kaksi sivua arkille.

MATERIAALIN KÄYTTÖOIKEUDET

Materiaaleja saa käyttää maksutta sekä kotona että opetuskäytössä oheisesta tiedostosta tulostettuna sekä halutulla tavalla viimeisteltynä (esim. vahvista kartongilla ja/tai päällystä). Huom. Materiaalia ei saa jakaa muiden käyttöön sähköisesti tai paperiversioina. Työpaikalla toki kaikki tiimin jäsenet tai rinnakkaisryhmät voivat hyödyntää samoja materiaaleja! Materiaalin sähköinen muokkaaminen tai kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua. Kuvat ovat itse piirtämiäni, joten minulla on niihin täydet tekijänoikeudet.

Voit kuitenkin mieluusti vinkata materiaalista jakamalla suoran linkin tähän postaukseen. Voit myös julkaista esim. somekuvia, joissa materiaalit ovat käytössä, sekä jakaa käyttöideoitasi ja -kokemuksiasi. Olisi kiva, jos merkitset kuviin myös @nollastakuuteen, sillä olisi mukava nähdä käyttökuvia.

Mikäli keksit jotain muita ideoita materiaalien käyttöön tai jatkokehittelyyn, jätä ihmeessä kommentti tai ota yhteyttä sähköpostitse tai somekanavien kautta.

Sähköposti: info(a)nollastakuuteen.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Timanttimitalit

Timantit toimivat esimerkiksi kannustusmerkkeinä, onnistumisten huomioimisessa, tehtäväpassien suorituksissa tai mitaleina.