Timanttimitalit

Timanttimitalit syntyivät korvaamaan monia aiempia materiaaleja, sillä tekstittöminä ne toimivat esimerkiksi kannustusmerkkeinä (kirjoita taakse sopivia tsemppitekstejä), onnistumisten huomioimisessa (kirjataan ylös pienempiä ja isompia onnistumisia esimerkiksi seinälle), matikkapuuhissa (tulosta matikkapuuhiin kuvat pienempinä esimerkiksi kaksi sivua arkille), tehtäväpassien suoritusmerkkeinä (pienennä tarvittaessa sopivan kokoisiksi) tai mitaleina erilaisissa käyttötarkoituksissa (kirjoita mitalin taakse esim. lapsen nimi, päivämäärä ja ”suoritus”).

Tiedostoon on laitettu useampi erilainen sivuversio väreistä, jotta mahdollisimman moni löytäisi mieluisat vaihtoehdot. Kaikissa on kuusi mitalia / sivu, mutta niitä voi hyvin pienentää tulostettaessa, mikäli koko on liian suuri. Yhdessä sivussa on kuusi erilaista väriä, yhdessä kaikki ovat keltaisia ja lopuissa on aina kaksi väriä sivulla. Valitse siis, mitkä sivut haluat tulostaa!

TImanttien väriesimerkit

MATERIAALIN KÄYTTÖOIKEUDET

Materiaaleja saa käyttää maksutta sekä kotona että opetuskäytössä oheisesta tiedostosta tulostettuna sekä halutulla tavalla viimeisteltynä (esim. vahvista kartongilla ja/tai päällystä). Huom. Materiaalia ei saa jakaa muiden käyttöön sähköisesti tai paperiversioina. Työpaikalla toki kaikki tiimin jäsenet tai rinnakkaisryhmät voivat hyödyntää samoja materiaaleja! Materiaalin sähköinen muokkaaminen tai kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua. Kuvat ovat itse piirtämiäni, joten minulla on niihin täydet tekijänoikeudet.

Voit kuitenkin mieluusti vinkata materiaalista jakamalla suoran linkin tähän postaukseen. Voit myös julkaista esim. somekuvia, joissa materiaalit ovat käytössä, sekä jakaa käyttöideoitasi ja -kokemuksiasi. Olisi kiva, jos merkitset kuviin myös @nollastakuuteen, sillä olisi mukava nähdä käyttökuvia.

Mikäli keksit jotain muita ideoita materiaalien käyttöön tai jatkokehittelyyn, jätä ihmeessä kommentti tai ota yhteyttä sähköpostitse tai somekanavien kautta.

Sähköposti: info(a)nollastakuuteen.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 ajatuksia aiheesta “Timanttimitalit”

Vihreitä sydämiä

Sydämiä voi hyödyntää timanttimitaleiden tapaan kannustusmerkkeinä, onnistumisten huomioimisessa, tehtäväpassien suoritusmerkkeinä tai mitaleina.