Värikkäät nallet

Sijaintikäsitekorteista tuttu nalle jatkaa seikkailujaan väreissä! Tässä simppelissä tehtävässä puolikkaiksi leikatut värikkäät nallet yhdistetään kokonaisiksi ja harjoitellaan mieluusti samalla värisanastoa. Sydämiin voi halutessaan lisätä numeroita, kirjaimia tms., mikäli haluaa yhdistää tehtävään muita harjoitustyyppejä.

MATERIAALIN KÄYTTÖOIKEUDET

Värikkäät nallet –materiaaleja saa käyttää maksutta sekä kotona että opetuskäytössä oheisesta tiedostoista tulostettuna sekä halutulla tavalla viimeisteltynä. Huom. Materiaalia ei saa jakaa muiden käyttöön sähköisesti tai paperiversioina. Työpaikalla toki kaikki tiimin jäsenet tai rinnakkaisryhmät voivat hyödyntää samoja materiaaleja! Materiaalin sähköinen muokkaaminen tai kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua.

Voit kuitenkin mieluusti vinkata materiaalista jakamalla suoran linkin tähän postaukseen. Voit myös mieluusti julkaista esim. somekuvia, joissa materiaalit ovat käytössä, sekä jakaa käyttöideoitasi ja -kokemuksiasi.

Yhteydenotot: info(a)nollastakuuteen.fi


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.