Puolikkaita kuusia

Puolikkaiksi leikattavia kuusikortteja voi käyttää monella eri tavalla. Niistä voi etsiä pareiksi: yhtä monta / kymppiparit / samat kuviot / samanlaiset värit / toisiaan vastaavat lukumäärät ja numeromerkit. Erilaisia yhdistelmiä kokeilemalla voi myös vertailla, millä pareilla saadaan kaikkein eniten tai vähiten koristeita yhteen kuuseen tai mikä yhdistelmä näyttää omaan silmään kivoimmalta.

Ensimmäisessä tiedostossa on koristepallolliset versiot ja toisessa tiedostossa on samanlaiset kuuset numeromerkeillä. Voit siis käyttää joko vain toisia tai molempia puolikkaita kuusia yhdessä. Jätä kuitenkin tarvittaessa pois suuremmat lukumäärät ja/tai numeromerkit eli sovella tehtävää lasten taitojen yms. mukaan.

MATERIAALIN KÄYTTÖOIKEUDET

Puolikkaita kuusia –materiaalisettiä saa käyttää maksutta sekä kotona että opetuskäytössä oheisista tiedostoista tulostettuna sekä halutulla tavalla viimeisteltynä. Huom. Materiaalia ei saa jakaa muiden käyttöön sähköisesti tai paperiversioina. Työpaikalla toki kaikki tiimin jäsenet tai rinnakkaisryhmät voivat hyödyntää samoja materiaaleja! Materiaalin sähköinen muokkaaminen tai kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua. Kuvat ovat itse piirtämiäni, joten minulla on niihin täydet tekijänoikeudet.

Voit kuitenkin mieluusti vinkata materiaalista jakamalla suoran linkin tähän postaukseen. Voit myös mieluusti julkaista esim. somekuvia, joissa materiaalit ovat käytössä, sekä jakaa käyttöideoitasi ja -kokemuksiasi.

Yhteydenotot: info(a)nollastakuuteen.fi


Esimerkkejä erilaisista yhdistelmistä
Esimerkkejä erilaisista yhdistelmistä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.