Lumiukot ja lukumäärät 1-6

Tulostettavat lumiukot sopivat lukumäärien 1-6 sekä lukumäärä-numeromerkki-vastaavuuden harjoitteluun. Lisäksi lumiukot voidaan järjestää lukujonon mukaiseen järjestykseen. Sovella kuitenkin lasten taitojen yms. mukaan!

Voit valita joko valmiin kuvituksen tai tyhjät lumiukot, jotka voidaan täyttää lasten kanssa esimerkiksi piirtäen, tarroilla, muovailuvahalla tms. Täydentämisen voi tehdä valmiin kuvituksen tapaan palloa kohden tai vaihtoehtoisesti (ja helpommin) ajatellen koko lumiukkoa, jolloin lumiukolle voidaan tehdä numeromerkin mukainen määrä nappeja tms. koristusta.

Voit siis hyödyntää lumiukkoja monin eri tavoin!

Valmiiksi kuvitetut lumiukotkin voit 1) pitää kokonaisina ja leikata tulosteet vain pystyviivojen mukaan, jolloin voidaan helpommin harjoitella lukujonoa ja kuvioiden määrien vertailua, tai voit 2) leikata lumiukot paloiksi myös vaakaviivojen mukaan, jolloin voidaan harjoitella lukumäärien ja numeromerkkien vastaavuutta. Huom! Tyhjät lumiukot voidaan myös täydentää piirtäen/tarroilla vastaavalla tavalla koristeita/pallo ja leikata paloiksi.

MATERIAALIN KÄYTTÖOIKEUDET

Nollasta kuuteen –materiaaleja saa käyttää maksutta sekä kotona että opetuskäytössä oheisista tiedostoista tulostettuna sekä halutulla tavalla viimeisteltynä. Huom. Materiaalia ei saa jakaa muiden käyttöön sähköisesti tai paperiversioina. Työpaikalla toki kaikki tiimin jäsenet tai rinnakkaisryhmät voivat hyödyntää samoja materiaaleja! Materiaalin sähköinen muokkaaminen tai kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua. Kuvat ovat itse piirtämiäni, joten minulla on niihin täydet tekijänoikeudet.

Voit kuitenkin mieluusti vinkata materiaalista jakamalla suoran linkin tähän postaukseen. Voit myös mieluusti julkaista esim. somekuvia, joissa materiaalit ovat käytössä, sekä jakaa käyttöideoitasi ja -kokemuksiasi.

Yhteydenotot: info(a)nollastakuuteen.fi

Esimerkkejä lumiukoista

Nollasta kuuteen löytyy nyt myös Pinterestistä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 ajatuksia aiheesta “Lumiukot ja lukumäärät 1-6”