Kuusen koristelu

Kuusen koristelu -setti sisältää itse piirtämäni, tulostettavat kuuset sekä erilliset koristepallot. Monisteita voi käyttää useammalla eri tavalla. Huom. Valitse tulostettaessasi haluamasi sivut, sillä tiedosto sisältää kaikki sivut. Ja sovella ideoita lasten taitojen yms. mukaan!

Kuusessa olevat tyhjät valkoiset koristepallot voi kuvioida ja/tai värittää itse haluamallaan tavalla tai ohjeiden mukaan (esim. väritä kolme palloa punaiseksi, kaksi raidalliseksi, neljä pilkulliseksi, yhteen sydän jne. lasten taitojen mukaan sovellettuna). Tai niihin voi vaihtoehtoisesti merkitä koodin, jonka mukaan etsitään jokaiseen kohtaan sopiva koristepallo (käydä koodina esim. numeroja tai kirjaimia, jolloin kyseiseen kohtaan kuuluvan pallon taakse tehdään sama merkki tms.).

Kuviollisia koristeita sisältäviä kuusia voidaan puolestaan hyödyntää hahmottamistehtävissä, jossa oikea pari etsitään kuvioinnin mukaan. Yhdistä tällöin mustavalkoiseen pohjaan värilliset koristepallot, jotka on leikattu irrallisiksi. Huom. Voit käyttää valmiiksi värillisiä koristepalloja tai tulostaa mustavalkoiset pallot väripaperille tai värittää ne itse. Ja toki mustavalkoisia koristepalloja sisältävää kuusta voi käyttää myös väristystehtävänä!

Huom! Kannattanee kiinnittää koristepallot pallot ennen leikkaamista vähän tukevammalle, mutta leikattavissa olevalle kartongille, jotta pallojen käsittely on paksumpina versioina helpompaa, sillä ne ovat melko pieniä.

MATERIAALIN KÄYTTÖOIKEUDET

Kuusen koristelu –materiaaleja saa käyttää maksutta sekä kotona että opetuskäytössä oheisesta tiedostosta tulostettuna sekä halutulla tavalla viimeisteltynä. Huom. Materiaalia ei saa jakaa muiden käyttöön sähköisesti tai paperiversioina. Työpaikalla toki kaikki tiimin jäsenet tai rinnakkaisryhmät voivat hyödyntää samoja materiaaleja! Materiaalin sähköinen muokkaaminen tai kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua.

Voit kuitenkin mieluusti vinkata materiaalista jakamalla suoran linkin tähän postaukseen. Voit myös mieluusti julkaista esim. somekuvia, joissa materiaalit ovat käytössä, sekä jakaa käyttöideoitasi ja -kokemuksiasi.

Yhteydenotot: info(a)nollastakuuteen.fiJätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.