Tsemppimerkkejä

Tämä sarja sisältää erityisesti eskariin ja alakouluun sopivia tsemppimerkkejä, sillä sain Instagramin kautta kivan pyynnön, jonka myötä innostuin jatkamaan aiempaa kannustusmerkkien sarjaa vähän toisenlaisilla kuvilla sekä toiveiden mukaisilla teksteillä. Yritin tehdä muutamia vähän erilaisia sarjoja, jotta kuvituksessa on sopivia sekä pienemmille että isommille lapsille.

Tutustu myös aiempiin kannustusmerkkeihin ja keräyspohjiin!

Esimerkkikollaasit ovat tallennustilan säästämisen vuoksi pieniä, joten näet merkit paremmin ladattuasi tiedoston. Tiedosto sisältää 9 sivua. PDF-tiedostossa on mukana myös muutamia erilaisia koosteita, joten osa merkeistä on mukana kahteen otteeseen. Valitse siis tulostettaessa haluamasi sivu/sivut. Lopusta löydät myös muutaman mallikuvan aiemman postauksen keräyspohjista, joita on 10 erilaista versiota, ja muutamia esimerkkikollaaseista puuttuvia tsemppimerkkejä.


Tsemppimerkkejä
Tsemppimerkkejä

Ethän jaa ladattuja tiedostoja sähköisesti missään muodossa tai tulosta materiaaleja yleiseen jakoon. Voit kuitenkin mielellään vinkata ja linkata sivuston tai tietyn postauksen! Kiitos yhteistyöstä!

Kiva jos kommentoit!

Ajatus aiheesta “Tsemppimerkkejä”