Vaka- ja viskaritodistukset

Vaka- ja viskaritodistukset ovat osa kevään juhliin työstämääni materiaalipakettia. Ne sopivat sekä päiväkotiin että perhepäivähoitoon, mutta miksei myös kerhomuotoiseen varhaiskasvatukseen. Näet esimerkkikuvista, kuinka voit todistuksia täyttäessäsi soveltaa niitä eri tarkoituksiin vaihtamalla tekstimuodon sopivaksi (pph:n eli perhepäivähoitajan nimen tilalle voi siis laittaa kerhon nimen).

Eskareille on samoista malleista sovelletut onnittelukortit, koska todistusmalli ei onnistu kaikissa paikoissa.

Alla on esimerkkikuvat kaikista todistuksista (huom. jokaisesta kuvituksesta on vaka- ja viskaritodistukset), ja voit klikata kuvat suuremmaksi. Kuvien alta löydät ladattavat tiedostot. Toisessa tiedostossa on KAIKKI vakatodistusten versiot ja toisessa on KAIKKI viskaritodistusten versiot, sillä se on paljon helpompaa ja nopeampaa minulle.

Valitse ja lataa ensin oikea tiedosto. Ole myös tarkkana, että valitset tulostuksessa vain haluamasi todistuksen eli kyseisen todistuksen sivunumeron. Minulla näyttää ainakin kopioiden määrän alla vaihtoehdon, jossa valitaan joko ”kaikki sivut” tai ”itse valikoidut sivut”, mutta siinä voi lukea mahdollisesti myös jotain tyyliin ”tulosta nykyinen sivu”.

Ja muistathan: voit vinkata matskuista esim. linkillä tai postauksen lopusta löytyvien painikkeiden avulla, mutta ladattujen tiedostojen jakaminen sähköisesti on kiellettyä. Kiitos yhteistyöstä!Tekeillä on myös kevätjuhlaan sopivia diplomeja ja mitaleja, joiden edistymistä voi seurata parhaiten Instagramissa!

Kiva jos kommentoit!