Sinä onnistuit -diplomit

Viestitellessäni Projektisankareiden (Instagram-tili @projektisankarit) kanssa Minä onnistuin -timanteista, he mainitsivat, että eskarin lopussa voisi olla tarvetta diplomille, johon saisi kirjoitettua jokaisen lapsen henkilökohtaiset onnistumiset. Niinpä tein timanttiseen matskusettiin sopivat Sinä onnistuit -diplomit, joissa on Projektisankareiden ehdottamat väliotsikot.

Diplomeista on jopa useampi eri värivaihtoehto! Ajattelin, että lapset voisivat parhaimmassa tapauksessa valita mieluisimman värivaihtoehdon jollain kivalla toiminnallisella tavalla, sillä diplomeissa on käytössä samat värit kuin Minä onnistuin -timanteissa. Näin voit huomioida jokaisen lapsen hänelle mieluisimmilla väreillä paljastamatta kuitenkaan itse diplomia!

Väriyhdistelmät ovat jopa valmiina Minä onnistuin -timanttimonisteen riveissä, joten voit esim. laatia tehtävän, jonka yhteydessä lapset valitsevat mieluisimman väriyhdistelmän. Ehkä harjoittelette vaikkapa äänestämistä ja pylväsdiagrammeja? Mutta voittaako tässä tapauksessa suosituin vai huomioidaanko tosiaan jokaisen oma toive?!

Sinä onnistuit -diplomit ja tulostusohje

Alla on esimerkkikuvat kaikista diplomeista, ja ladattavat tiedostot löytyvät kuvien alta. Huom. Tiedostossa on kaikki diplomin väriversiot, sillä se on paljon helpompaa ja nopeampaa minulle. Ole siis tarkkana, että valitset tulostuksessa vain haluamasi diplomin eli oikean sivunumeron. Minulla näyttää ainakin kopioiden määrän alla vaihtoehdon, jossa valitaan joko ”kaikki sivut” tai ”itse valikoidut sivut”, mutta siinä voi lukea mahdollisesti myös jotain tyyliin ”tulosta nykyinen sivu”.

Muistathan, että voit mieluusti vinkata matskuista esim. linkillä tai postauksen lopusta löytyvien painikkeiden avulla, mutta ladattujen tiedostojen jakaminen sähköisesti on kiellettyä. Kiitos yhteistyöstä!

Minä onnistuin -sarjaan on tehty myös mitalit ja tsemppitarrat!

Kiva jos kommentoit!