Mitalit ja tsemppitarrat

Minä onnistuin -mitalit ja tsemppitarrat syntyivät osana Projektisankareiden (Instagram: @projektisankarit) kanssa tehtyä yhteistyötä. Aiemmin on jo julkaistu kaksi timanttiteemaista matskusettiä: positiivista pedagogiikkaa tukevat Minä onnistuin –timantit Projektisankareiden vinkkien kera sekä Sinä onnistuit –diplomit.

Mitaleihin oli itseasiassa ehdotettu useita hyviä tekstejä, mutta päädyin lopulta tekemään tässä kohtaa kolme keskenään hieman erilaista mitalia Minä onnistuin -tekstillä, koska ne taipuvat lopulta monenlaiseen käyttöön. Mitaleiden taakse voi nimittäin kirjoittaa haluamansa tarkennuksen, kuten ”nimi” on reilu kaveri / matikkataituri / kirjaintaituri / huipputyyppi / hyvä kuuntelija / sinnikkyyden taitaja / sanataituri / liikemestari / taitava taiteentekijä. Ja varmasti keksit itse paljon lisää hyviä vaihtoehtoja!

Onnistua voi niin monella tavalla, että jokaiseen aiheeseen olisi aika iso työ tehdä erilliset mitalit!

Mitaleita on aina sivullinen yhtä väriä, ja jokaiseen on tehty myös taustapuoli. Taustapuolen voi toki jättää myös tulostamatta, mutta valitse silloin tulostettavaksi vain haluamasi sivu. Tein tällä kertaa jokaisesta mitalityypistä oman tiedoston, jotta homma on teille teille selkeämään. Alla on mallit timanteista, ja ladattavat PDF-tiedostot löytyvät kuvan alta.

Lisänä on myös sivullinen englanninkielisiä tsemppitarroja, joita voi käyttää haluamallaan tavalla. Ne olivat jo menossa hylkyyn, mutta tsemppasin ja tein ne loppuun, vaikka vastaavia löytynee enkuksi helposti jo valmiina.


Voit mieluusti vinkata mitalit ja tsemppitarrat -matskuista esim. linkillä tai postauksen lopusta löytyvien painikkeiden avulla, mutta ladattujen tiedostojen jakaminen sähköisesti on kiellettyä. Mikäli käytät timantteja ja julkaiset kuvia Instagramissa, muistathan merkitä kuviin @nollastakuuteen.

Kiitos yhteistyöstä!

Kiva jos kommentoit!