Eskarikortti

Olen tehtaillut kevätjuhlia silmällä pitäen monenlaista materiaalia, joita olenkin vilautellut Instagramissa ja Facebookissa. Ensimmäisenä niistä julkaisuun pääsee eskarikortti, josta on seitsemän erilaista versiota. Kortti on ajateltu ikään kuin värikkäämmäksi ja henkilökohtaisemmaksi kaveriksi varsinaisen eskaritodistuksen rinnalle. Instakyselyiden toiveiden mukaisesti mukana on erityisesti metsä-, meri- ja avaruusteemaa, joista tein jopa muutamia erilaisia versioita, jotta mahdollisimman moni halukas löytäisi mieluisan.

Itseasiassa olin tehnyt näistä ensin eskaritodistukset Opetushallituksen ohjeita noudattaen, mutta sain Instassa useampia harmittelevia viestejä, joissa kerrottiin kuntien/kaupunkien omien versioiden olevan pakollisia. Niinpä eskariin suunnattuja todistusversioita ei ole tulossa ollenkaan, vaikka joissain paikoissa todistukset tehdäänkin itse.

Samoista pohjista löytyy kuitenkin viskariin ja varhaiskasvatukseen sopivat todistukset!

Alla on esimerkkikuvat kaikista korteista. Niiden alta löydät ladattavan tiedoston, jossa on KAIKKI versiot, sillä se on paljon helpompaa ja nopeampaa minulle. Ole siis tarkkana tulostaessasi! Valitse tulostuksessa vain haluamasi eskarikortti eli kortin sivunumero. Minulla näyttää ainakin kopioiden määrän alla vaihtoehdon, jossa valitaan joko ”kaikki sivut” tai ”itse valikoidut sivut”, mutta siinä voi lukea mahdollisesti myös jotain tyyliin ”tulosta nykyinen sivu”.

Voit kirjoittaa tyhjille riveille mitä haluat, kuten pelkästään tiimin aikuisten nimet. Vaihtoehtoisesti rivit voi käyttää omiin tervehdyksiin tms. ja lisätä aikuisten nimet alle tyhjään tilaan. Toisessa merellisessä versiossa olevien lokkien pilvipuhekupliin voi myös halutessaan laittaa viestejä, kuten kivoja kehuja!

Huom. Mikäli haluat laittaa kaikille lapsille jonkun saman värssyn ja välttää kirjoittamista moneen kertaan, tulosta ensin yksi versio, kirjoita siihen haluamasi teksti ja kopioi kyseinen moniste useampana kappaleena. Kokeile tosin ensin yhdellä kappaleella, että homma toimii ok! En nimittäin aio julkaista näistä tietokoneella muokattavia versioita.

Tutustu myös timanttiseen eskarikorttiversioon, joka on julkaistu Minä onnistuin -timanttien kanssa!

Ja muistathan: voit vinkata matskuista esim. linkillä tai postauksen lopusta löytyvien painikkeiden avulla, mutta ladattujen tiedostojen jakaminen sähköisesti on kiellettyä. Kiitos yhteistyöstä!Kevätjuhlaan voisi sopia myös Sinä onnistuit -diplomit, ja erilaisia mitalejakin on suunnitelmissa!

Kiva jos kommentoit!