Viiden hajotelmia kukkasin ja ötököin

Päädyin tekemään viiden hajotelmia kukkaversioilla, joiden avulla saadaan runsaasti toistoa vaihtoehtoihin 2+3, 3+2, 1+4 ja 4+1. Värivaihtoehtoja on kolme, joten valitse itse, mitkä sivuista haluat tulostaa. Mikäli päädyt tulostamaan kaikki, saat runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, sillä kaikissa väreissä numerot on aseteltu kukkasiin hieman eri tavoilla.

Numeroversioissa voidaan halutessa kiinnittää huomiota kukkien terälehtiin, joita on viisi. Eli kukkasissa on mukana lukumäärän ja numeromerkin vastaavuus. Ötökköversioissa lukumäärät ovat puolestaan esillä vielä selkeämmin ötököiden muodossa. Ja samanvärisiä kukkasettejä voidaan myös yhdistellä eri tavoin. Sovella!

Alla on esimerkkiversiot väreistä. Löydät tulostettavat PDF-tiedostot kuvien alta. Muistathan kuitenkin, ettei ladattuja tiedostoja saa jakaa sähköpostin liitteenä, verkossa eikä tulosteina. Voit kuitenkin kertoa materiaaleista muille jakamalla linkin sivustolle. Käytä esimerkiksi sivun lopusta löytyviä painikkeita tai kopioi postauksen osoite. Kiitos!Tutustu myös kymppipareja sisältäviin materiaaleihin.

Kiva jos kommentoit!