Kymppiparit karkeilla

Tein Instagramin tarinoissa pienen kyselyn, jonka yhteydessä sai jättää myös terveisiä tai toiveita, ja yhtenä toiveena oli kymppiparit karkeilla sekä muita hajotelmia. Tartuinkin tähän toiveeseen heti, ja luvassa on kymppipareja sekä muita hajotelmia aika monella eri tavalla. Voit siis hyvin odottaa hieman, ja katsoa ensin, millaisia uusia matskuja olen tehnyt aritmeettisten yhdistelmien harjoitteluun. 😉

Mikäli haluat lisätietoa aiheesta, voit tutustua esim. LukiMat-sivuston Aritmeettiset perustaidot -artikkeliin.

Tässä postauksessa on kaksi sarjaa kymppipareja. Ensimmäisessä versiossa kymppipareja voi harjoitella aluksi vähän helpommalla tavalla, sillä kaikki karkit ovat erilaisia. Toisessa versiossa karkit ovat puolestaan samanlaisia, joten lapsen pitää keskittyä numeromerkkeihin ja niistä muodostuviin kymppipareihin. Sarjoja voi toki myös yhdistää, jolloin voidaan etsiä parit kymppipareista!

Alla on esimerkkikuvat Kymppiparit karkeilla -monisteista, ja voit ladata tulostettavan PDF-tiedoston niiden alta. Huom. Mikäli haluat tulostaa vain toisen setin, valitse tulostettaessa haluamasi sivu. Muistathan, ettei ladattuja tiedostoja saa jakaa sähköpostissa, verkossa eikä tulosteina. Voit kuitenkin kertoa materiaaleista muille jakamalla linkin sivustolle. Käytä esimerkiksi sivun lopusta löytyviä painikkeita tai kopioi postauksen osoite. Kiitos!Tutustu myös muihin kymppipareja sisältäviin materiaaleihin.

Kiva jos kommentoit!

Ajatus aiheesta “Kymppiparit karkeilla”