Numerot, lukumäärät ja aakkoset

Tämä erillinen numerot, lukumäärät ja aakkoset -matskusetti toimii varmasti monessa yhteydessä ja eri tavoin sovellettuna. Saat tulostettua kerralla yhtenäistä sarjaa olevat erilliset kirjaimet, numerot parilla eri tyylillä sekä lukumäärää ilmaisevat ”nopat”. Kokeile näitä esimerkiksi yksi–monta setin tai kulkuvälinekorttien kanssa tai hyödynnä jotenkin muuten!

Ohessa on esimerkkikuvat ja niiden alta voit ladata PDF-tiedostot.

Palaute olisi kiva, joten jätä kommentti alle, laita sähköpostia (yhteystiedot Info-sivulla) tai ota yhteyttä / linkitä Instagramin tai Facebookin kautta. Huom. Materiaalin jakaminen sähköisesti / tulosteina tai sen käyttäminen / muokkaaminen omissa tuotoksissa ei ole sallittua. Artikkelin lopussa on kuitenkin painikkeet, joiden avulla voit jakaa helposti suoran linkin tähän matskuun.Tiedostot on päivitetty 1.3.2021

Kiva jos kommentoit!