Lukubingo

Lukubingo löytyy kahtena erilaisena versiona! Voitte tutustua lukubingojen aiheisiin yhdessä esimerkiksi heijastamalla kuvat seinälle. Ladattavat ja tulostettavat versiot ohjeineen löydät puolestaan kuvien alta. Huom! Voit myös leikata tulostettavista versioista pienet ”kortit” myös erikseen ja hyödyntää niitä muuten kuin bingona.

Kuvissa on aiheina satujen ja tarinoiden hahmoja, aiheita ja tapahtumapaikkoja. Tutkikaa lasten kanssa kuvia tai jotakin niistä. Miettikää esimerkiksi seuraavia asioita: Mitä satuihin liittyviä esineitä, asioita tai hahmoja kuvassa on? Mitä muita asioita kyseiseen aiheeseen voisi liittyä? Oletko lukenut tai kuullut satuja tai tarinoita, joissa niitä esiintyy? Mistä kuvan asiasta tai hahmosta sinä haluaisit kertoa tai kirjoittaa sadun tai tarinan?


Sadut ja tarinat: lukubingo


Kiva jos kommentoit!