Kymppiparit

Eläinaiheisten kymppiparit-korttien avulla voi harjoitella lukumäärän laskemista ja vertailua (kumpia yhdessä kuvassa olevia eläimiä on enemmän), ja vähän isompien lasten kanssa niillä voi havainnollistaa kymppipareja. Samalla tulee toki kerrytettyä eläinsanastoa!

Huom! Osa lukumääräpareista on kahtena eri versiona, jotta tehtävään saa halutessaan haastetta tai vaihtelua.

Ota rinnalle riittävä määrä numerokortteja luvuilla 1–9, jolloin saatte yhdistettyä lukumäärät ja numeromerkit. Tai kirjoittakaa numerot itse, jos olette jo siinä pisteessä! Pienellä soveltamisella matskuja voi lisäksi hyödyntää esimerkiksi yhteenlaskujen harjoittelussa.

Inspiroidu, sovella, käytä!

Voitte katsella kymppiparit kuvia tabletilta, tietokoneelta tai seinälle heijastettuna. Kortit saa lisäksi ladattua ja tulostettua kuvien alta löytyvästä linkistä! Sovella kuitenkin toimintaa aina lasten iäin yms. mukaan.

Voit myös vinkata matskuista jakamalla sivun esimerkiksi lopussa olevia painikkeita hyödyntäen. Ethän kuitenkaan jaa tiedostoja sähköisesti tai monisteina, etkä käytä materiaaleja omiin tuotoksiisi.


  • Nollasta kuuteen: kymppiparit
  • Nollasta kuuteen: kymppiparit
  • Nollasta kuuteen: kymppiparit
  • Nollasta kuuteen: kymppiparit
  • Nollasta kuuteen: kymppiparit


Tutustu myös muihin kortteihin, joiden avulla voi harjoitella lukumääriä.

YKSI–MONTA-korttisetti & LUKUMÄÄRÄ / ROBOTIT

Kiva jos kommentoit!